Šaty FELINA Conturelle Soft Touch 81922


Výrobca: FELINA
Cena: 76.90 €
:

:




Felina Conturelle je koncipovaná pre modernú mladistvú ženu, ktorá hľadá perfektné spojenie zmyselnej optiky a vysokého komfortu pri nosení až do veľkých veľkostí. Odhaľte efekt ženskosti priamo na vlastnej koži!

Séria Conturelle Perfect Feeling je špeciálne navrhnutá pre moderné ženy. Je kombináciou estetiky a vynikajúceho komfortu. Kladie dôraz na ženskosť a eleganciu. Harmónia technickej dokonalosti a osobnej charizmy. FELINA má viac ako 125 ročné skúsenosti a zodpovedajúce odborné znalosti v oblasti strihu, pohodlia a funkčnosti spodnej bielizne. Modely sú spracované tak, aby zodpovedali ženským potrebám a krásne tvarujú ženské problémové partie. Tvary modelov sú ideálne na nosenie pod priliehavým oblečením.

Šaty FELINA Conturelle Soft Touch 81922
Model: 81922 - Sťahujúce šaty
Materiál: 69% polyamid, 31% elastan

Sťahovacie šaty sú kombinovateľné s akýmkoľvek druhom podprsenky, a to vďaka veľkému výstrihu až pod prsia. Spodná časť šiat je z vnútornej strany lemovaná silikónovým prúžkom, ktorý zabraňuje vyhŕňaniu materiálu. Hladký, jemne lesklý materiál pôsobí ako druhá koža a zabezpečí dokonalé kĺzanie vrchného oblečenia.




Naposledy obnovené: 22, Utorok október 2024 05:40

Vyrobil CBsoft, s.r.o. Powered by Joomla CMS!